Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) se za svoji postavu nemusí po čtyřicítce rozhodně stydět. Proto jí vyhovují odvážné kostýmy, které nosí jako královna Gertruda v muzikálu Hamlet. "Kdo dobře vypadá, tak se v nich dobře cítí," je přesvědčená Leona.

Po svůdném bílém modelu, který odhaluje téměř vše, se tentokrát předvedla v župánku a noční košilce. "Ty bílé šaty, které mám mít na svatbě, jsou v opravě. Pořád mi někdo šlapal na vlečku, takže se roztrhly. A vlečku mi zkrátí," upřesnila zpěvačka. "Vypadají úžasně i zezadu, odhalují celá záda, ale přitom to nevypadá vulgárně," dodala.

Leona si zřejmě nejdramatičtější roli ve svém životě pochvaluje. "V reálu bych to ale nikdy zažít nechtěla. A myslím, že žádná matka," uzavřela s tím, že hrát matku, kterou nenávidí vlastní syn, je sice v divadle zajímavá zkušenost, ale v životě je to to nejhorší, co může ženu potkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám