Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Srdce herečky Terezy Rychlé Krippnerové před lety získal syn Petra Rychlého (58) Ondřej, se kterým má dvě děti - tříletého Tobiáše a holčičku Františku, jež přišla na svět letos v únoru.

Zamilovaný pár navíc v srpnu uspořádal veselku. Teď má Tereza další důvod k radosti, pyšní se opět dokonalou postavou a vůbec není poznat, že před pár měsíci porodila.

Jsem vděčná, že to tělo funguje. Je to i tím, že jsem v těhotenství moc nenabrala a kolem dvou dětí je tolik pohybu, že ta kila šla dolů nějak sama,“ svěřila se Super.cz.

My si s herečkou povídali na premiéře komedie Za vším hledej ženu, kde hraje jednu z hlavních rolí. Film zvládla Tereza natočit díky perfektně fungujícím babičkám. „Přímo na natáčení v Ostravě se mnou byla moje maminka Libuška a syna Tobiáše hlídala druhá babička Pavli, takže moc jim děkuji. A takhle jsme se různě prostřídaly. Takže díky babičkám a díky mému manželovi Ondřejovi jsem ten film mohla natočit.“

Po premiéře Tereza spěchala domů, přeci jenom na ni čeká malé miminko. „Františka se každé tři hodiny budí a chce mlíčko a takhle to stále pokračuje už osm měsíců,“ doplnila se smíchem krásná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám