Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zahraničí se sice těhotné známé ženy objevily na titulních stránkách časopisů v rouše Evině už mnohokrát, průkopnicí byla mimo jiné herečka Demi Moore (61), první Češkou, která se takto svlékla pro pánský časopis, je ale zpěvačka Olga Lounová (43).

„Pózovat na titulní straně Playboy magazínu je pro mě ctí. Jsem hrdá na to, že jsem první ženou v České republice, která v těhotenství pózovala. Pro ženu je to nádherné období a jsem ráda, že se o ten krásný dar mohu podělit se čtenáři,“ uvedla k focení Olga.

Snímky pod taktovkou fotografky Anny Koniaevy, která je sama čerstvou maminkou, vznikly během jednoho dne, kdy deštivé přeháňky střídaly sluneční svit a dostaly podtitul Smyslná, těhotná a stále sexy.

„S výsledkem jsem nadmíru spokojená a věřím, že snímky osloví nejednoho čtenáře a budou pro něj inspirací, jak lze ztvárnit fotografie ženy v pokročilém stadiu těhotenství a zachovat její sex-appeal. Žena se může cítit sexy i v těhotenství. Její tělo, přirozené změny ani sex nemusí být tabu, ale naopak. Vždyť je to vlastně oslava života. Těhotenství je nejpřirozenější věc. Nebojme si ho vychutnat a užít," míni Koniaeva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám