Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletá Jessica Gagen se stala první zrzkou, jež si nasadila korunku pro Miss Anglie. Titul získala v úterý v Birminghamu, Anglii bude reprezentovat také na mezinárodní soutěži Miss World.

Říká se, že vlasy jsou korunou krásy. V případě Jessiky a jejích krásných zrzavých kadeří to rozhodně platí. Přitom právě vlasy byly příčinou školní šikany, jíž si nynější studentka leteckého inženýrství v dětství prošla.

Děti na základní škole ji urážely, dokonce na ni plivaly nebo ji postrkovaly, na hlavu jí házely různé předměty. Aby unikla, často se schovávala na toaletách. Svou zkušenost mladá žena zveřejnila kvůli dalším dětem, které si něčím podobným procházejí.

„Pomyslela jsem si, že když můžu vyhrát tuto soutěž, můžu dodat kuráž dětem, které šikanují kvůli tomu, jak vypadají a jakou barvu mají jejich vlasy.“

Z Jessiky je dnes sebevědomá úspěšná žena. Působí v několika modelingových agenturách, od 18 let na mezinárodní úrovni, studuje na univerzitě v Liverpoolu a je činná také v charitativní oblasti. Úspěch ve zmíněné soutěži krásy je pak pomyslnou třešničkou na dortu.

Reklama

Další články

Načítám