Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Hafþór Júlíus Björnsson, známý hlavně jako Hora ze Hry o trůny, měl velmi vtipnou reakci na dotazy fanoušků, kteří chtěli vědět, jak to vzhledem k jejich výškovému rozdílu mají s manželkou v ložnici.

Hafþór totiž měří 210 cm, zatímco jeho paní Kelsey Henson pouhých 158 cm. Oproti manželovi, který byl v minulosti i nejsilnějším mužem planety, je tak opravdu drobek. Lidé se jich, věřte tomu, nebo ne, proto často ptají, jak to funguje v sexu.

I bez jejich reakce je jasné, že to zjevně jde, vzhledem k tomu, že mají synka Stormura. A toho také využili ve vtipném videu, kterým snad na čas umlčeli všechny zvědavce. Odpověděli v něm na komentář jednoho ze sledujících, který se nechal slyšet, že „To musí být jako snažit se připojit iPhone 12 na nabíječku k iPhonu 3.“

Björnssona s manželkou je nejprve vidět, jak s nabíječkou zápolí, načež blondýnka zabere, bum, a je z toho batole v její náruči. Sledující v komentářích pod videem řvali smíchy.

„Umírám smíchy, tolik lidí se tu na to ptalo, už bylo na čase, abyste se k tomu nějak vtipně vyjádřili,“ ocenil jeden z nich. „Buďme upřímní, všichni jsme si léta kladli tenhle dotaz,“ přiznal jiný s vysmátými smajlíky. „Ten chlapeček maminku za chvíli přeroste,“ komentovali zase další velikost dvouletého syna hvězdného páru.

Hafþór s Kelsey jsou tedy zářným příkladem toho, že když se chce, jde všechno. A člověk by se hlavně neměl nechat odradit zdáním, které mnohdy může klamat.

Reklama

Další články

Načítám