Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární moderátor a komik James Corden dostal dočasný zákaz vstupu do luxusní newyorské restaurace Balthazar. Podle majitele Keitha McNallyho byl dvakrát „extrémně sprostý“ na personál. Cordena dokonce označil za „nejhrubšího zákazníka“ za 25 let existence podniku.

Komik se prý později za své chování telefonicky „hluboce omluvil“. Na to konto McNally svůj zákaz zrušil. „Věřím na druhou šanci,“ uvedl.

První incident se stal už v červnu. Tehdy Corden manažerovi restaurace ukázal vlas s tím, že jej našel ve svém jídle. Podle majitele jde o nepříjemnost, která se příležitostně stane v každé restauraci. Corden pak údajně nařídil manažerovi, ať jemu a jeho společnosti přinesou další rundu pití a že všechny drinky budou na restauraci.

V listopadu pak nastal spor nad omeletou, kterou si objednala Cordenova manželka. Konkrétně šlo o omeletu z vaječných žloutků se sýrem a salátem. Krátce poté, co byli manželé obslouženi, si komik zavolal číšníka a stěžoval si, že v omeletě byl i kus vaječného bílku. Kuchař udělal pokrm znovu, bohužel jej ale místo salátu servíroval s hranolky.

Nato podle majitele, který incident popsal na sociální síti, začal Corden na personál „řvát jako šílený“, že na svou práci nestačí a že by si asi měl jít do kuchyně omeletu udělat sám.

Jak bylo uvedeno výše, spor už je urovnán.

Reklama

Další články

Načítám