Hlavní obsah
Článek

Láska hory přenáší, říká se. V tomto případě se přenesla přes věkový rozdíl 37 let. Zdánlivě nesourodý páreček Wuthichai Chantaraj (19) a jeho sousedka Janla Namuangrak (56) z Thajska chce navzdory šokovanému okolí zpečetit svůj letitý vztah svatbou.

Celý příběh začal v době, kdy bylo Wuthichaiovi pouhých deset let. Rozvedená trojnásobná babička jej tehdy požádala o pomoc při úklidu zaneřáděného domu v provincii Sakhon Nakhon na severovýchodě Thajska. Chlapec chodil ženě pomáhat pravidelně, vynášel nejrůznější harampádí a odpadky, přesazoval rostliny v květináčích a dělal pro ni různé další domácí práce. Hodně si u toho povídali a po čase se tak začali vzájemně lépe poznávat.

Wuthichai nakonec začal Janlu vnímat nejen jako svou přátelskou sousedku, kterou znal od dětství, ale jako ženu, která jej přitahovala.

Dnes dvojice randí jako mladíkovi vrstevníci, chodí do restaurací, a rozhodně se nestydí projevovat vzájemnou náklonnost na veřejnosti. Při procházkách se drží za ruce, líbají se a tvoří nerozlučnou dvojku.

Wuthichai to s o dvě generace starší ženou myslí dokonce tak vážně, že už ji požádal o ruku. Páreček tak nyní plánuje svou lásku stvrdit manželským slibem.

Reklama

Další články

Načítám