Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Christina Aguilera (43) se s vervou pustila do porotcování druhé řady americké verze pěvecké soutěže The Voice (u nás Hlas Česko Slovenska). V pondělí se na stanici NBC utkali poprvé soutěžící v duelech a Christina se na tento večer hodila pořádně do gala. S výrazným make-upem, apartním kloboučkem na hlavě a především v šatech, které měly tak hluboký výstřih, že si zpěvačka nemohla dovolit ani podprsenku, na sebe strhávala pozornost větší, než všichni soutěžící dohromady.

Aguileře přitom zvolený outfit padl jako ulitý a nejeden muž měl jistě problém dívat se Christině do očí. Jak je známo, tato blondýnka s nezaměnitelným hlasem již dávno není majitelkou štíhlé postavy, kterou v minulosti tak ráda dávala na odiv ve svých videoklipech. Přestože se od porodu syna Maxe zakulatila a především v posledním roce nabývala na váze, v oblasti poprsí jí kila navíc rozhodně neuškodila.

Christina je hlavní hvězdou mezi porotci soutěže. Spolu s ní v porotě zasedají zpěvák Adam Levine ze skupiny Maroon 5 a zpěváci Cee Lo Green a Blake Tollison Shelton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám