Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá tenisová šampionka Andrea Sestini Hlaváčková (37) je maminkou tříleté dcery a s manželem Fabriziem by si přáli druhého potomka. Jako jedna z mála hvězd přiznala, že se jim to zatím nedaří. Druhé dítě by si přitom moc přáli.

"Snažíme se a doufám, že se na nás štěstíčko obrátí. Až to bude, tak to bude, zatím nemáme štěstí. V dnešní době je zázrak mít jedno zdravé dítě, hrozně si toho vážím. Každá ženská si myslím projde obdobím nahoru dolů, jen o tom třeba nemluví," řekla Super.cz upřímná Andrea.

"Já jsem aktuálně šťastná, že jsme všichni zdraví. Do budoucna se budeme určitě snažit dál," dodala Hlaváčková na představení nových trendů na vlasy.

Sama přiznává, že ne vždy měla vlasy v kondici. "Skoro patnáct let jsem vlasy ničila melírama, teď už se přes dva roky starám barvou, hodně se uzdravily. Dbám na větší péči, investuju do vybavení a produktů. Nikdo nemládneme, musíme," usmívá se s tím, že vlasům nedělá dobře ani to, že si je myje každý den.

"Musím. Strašně se mi mastí vlasy. Naučila jsem se bohužel si je denně mýt a bohužel teď už musím," dodala Sestini Hlaváčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám