Hlavní obsah
Článek

Do nepříjemné situace dostal Karel Šíp (78) Annu Polívkovou (32), když se ve svém pořadu Všechnopárty, kterého byla herečka hostem, celkem nevybíravým způsobem dotkl jejího poněkud většího nosu. To, jak přiznal, u diváků vzbudilo velké pohoršení.

Svůj přešlap si Šíp uvědomil a herečce se při první příležitosti, jíž bylo natáčení filmu Probudím se včera, omluvil. „Já jsem se tady potkal s Aničkou Polívkovou, kterou jsem měl ve svém pořadu, a od té doby jsme se neviděli. A já mám vůči ní celou tu dobu takový pocit provinění, protože já jsem se v tom pořadu tak jako divně a neomaleně dotknul jejího skvělého nosánku, který zdědila po tatínkovi, po Bolkovi. A hodně diváků mi pak psalo maily a dopisy, že jsem hovado, že takhle se s ženskou nemluví, upozorňovat na takovéto věci,“ přiznal bavič.

Proto byl rád, že Polívková celou situaci brala sportovně a jediné, co jí na jeho poznámce vadilo, bylo to, že na ni neuměla pohotově odpovědět. „Anička mi říkala, že ji dlouho mrzelo, že mi na to vtipně neuměla zareagovat. Tak jsem rád, že jsme se potkali, že jsme si to vysvětlili, já jsem se jí dodatečně omluvil a je to v pořádku,“ řekl Šíp.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám