Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka Charlize Theron (36) se poprvé stala matkou. „Charlize si adoptovala dítě. Je hrdou maminkou zdravého chlapce jménem Jackson,“ informoval její mluvčí.

Filmová hvězda se tak rozhodla pro krok, ke kterému se uchýlily i herečky jako je Sandra Bullock (59), Madonna (65), Sheryl Crow nebo Angelina Jolie (48).

Rodačka z Jihoafrické republiky již loni přiznala, že touží po dítěti. „Nikdy jsem se do toho ale nehnala. Ne, že bych prostě došla do stavu, kdy bych dítě musela mít,“ řekla herečka.

Charlize, kterou jste mohli kromě jiných vidět například ve filmech Ďáblův advokát, Loupež po italsku nebo Zrůda, se v roce 2010 rozešla se Stuartem Townsendem, a jak sama přiznala, bylo to období, kdy byla dlouho sama. „Nikdy jsem nebyla nezadaná. Toto je první období mého života. Od doby, co mi bylo devatenáct, jsem byla stále ve vztazích, doslova jsem šla z jednoho do druhého během měsíce. Bylo to pro mě dobré. Jsem tvor, jenž opravdu nachází pohodlí ve vztazích. Bylo hezké uvědomit si samu sebe.“

Reklama

Další články

Načítám