Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) nafotila pořádně žhavé fotografie. Ve svůdném prádélku nebo s andělskými křídly nafotila sérii fotografií pro nový plzeňský klub, kterého se stala tváří. Andrea pózovala dokonce nahoře bez s Mužem roku Janem Hájkem a ňadro si cudně zakrývala dlaní.

Maminka čtyřleté Vanessy a dvouletého Daniela nafotila odvážné snímky jen pár dní po oslavě pátého výročí svatby. „Umím se odvázat, ale jsem především máma dvou dětí. Ty jsou pro mě tím nejdůležitějším. Každou nabídku proto zvažuju a pečlivě si vybírám, s kým a pro koho fotím,“ prozradila Andrea.

Ta upřednostňuje zahraniční zakázky, tentokrát ale udělala výjimku. „Nabídka byla natolik prestižní a koncept klubu Pantheon výjimečný, že jsem ho chtěla podpořit,“ prozradila krásná Plzeňačka důvody, proč se rozhodla odhalit.

Nový klub Andreu nadchnul už proto, že se na jeho vzniku podílejí světové star. O ozvučení se například postarali mistři zvuku, kteří se podíleli na ozvučení Buckinghamského paláce během narozeninové oslavy královny Alžběty. V klubu budou mimo jiné obří křišťálové lustry a sochy andělů v nadživotní velikosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám