Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V publiku a u televizních obrazovek tentokrát nezůstalo jedno oko suché. Selma Blair (51) si v pondělní epizodě pořadu Dancing With the Stars, americké verzi StarDance, zatančila naposledy.

Navzdory tomu, že byli se Sashou Farberem favority, museli ze soutěže odstoupit. „Celou dobu mě lékaři kvůli mojí nemoci bedlivě sledují,“ popsala v medailonku herečka, která od roku 2018 bojuje s roztroušenou sklerózou.

„Byla jsem na testech a výsledky ukázaly, že v soutěži nemohu pokračovat. Snažila jsem se, jak jsem mohla,“ vysvětlila.

Kdyby v intenzivních trénincích pokračovala, mohla by si vážně poškodit tělo. Herečka se nicméně zavázala, že to pojme jako ponaučení a vrátí se na chvíli k roli matky jedenáctiletého synka Artura.

„Vycouvat ze soutěže je pro mě těžké, protože tu chci být,“ přiznala emotivně po svém posledním tanci. „Ale jako matka a někdo, kdo chce reprezentovat lidi, kteří nemají tolik příležitostí, vím, že s některými okolnostmi zkrátka nic nenadělám. Budu v pohodě,“ dodala.

S tanečním partnerem divákům naposledy zatančila, i když u toho ronila krokodýlí slzy. Plakali ostatně všichni přítomní, včetně kolegů ze soutěže a diváků v hledišti, jak se můžete přesvědčit ve video ukázce.

Selmě všichni drželi palce, byla nejen favoritkou soutěže, ale i velkou inspirací. Se svou nemocí, která je aktuálně v remisi, se pere nesmírně statečně a do tancování se pustila s velkou vervou a odhodláním. I přes to, že ji tréninky zmáhaly a občas omdlela, nevynechala jedinou zkoušku a tvrdě dřela na každý přenos. Tělo si nicméně vyžádalo klid, který mu teď herečka jistě dopřeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám