Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou herečku Michaelu Pecháčkovou (20) vídají televizní diváci pravidelně v seriálu Zoo. Představitelka Sid se tentokrát spolu s dalšími kolegy setkala se svými fanoušky. Na autogramiádě, na kterou dorazilo několik desítek tisíc lidí, blondýnka jako vždy zářila.

Přestože na ní mohou muži oči nechat a pozvánky na rande jí chodí takřka denně, mladá herečka stále schůzkám domluveným přes internet odolává. „Píšou mi o rande, tyhle zprávy mi chodí. Většinou na to nereaguji, pokud se mám s někým poznat, tak nechci, aby to bylo přes zprávy,“ svěřila se Super.cz zpěvačka a herečka, která je aktuálně v jednom kole.

Vedle natáčení oblíbeného seriálu se totiž snaží naplno věnovat studiu na konzervatoři. Začátkem listopadu ji čeká premiéra v muzikálu Okno mé lásky, na jehož zkouškách tráví všechen volný čas. Na nic dalšího tak aktuálně herečka, která rozdávala podpisy po boku kolegů Roberta Urbana, Jitky Sedláčkové nebo Jana Kopečného, nemá čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám