Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zvýšení cen potravin se dotklo i Dominiky Mesarošové (38). Od té doby, co její peněženku neplní její pohádkově bohatý přítel Petr Ptáček (66), se musela nejznámější česká sexbomba uskromnit.

Dominika si dává pozor na to, aby se její vydělané korunky hned nerozkutálely. Šetrnosti učí i svého současného přítele Sašu Vacha. Majitel zlínské diskotéky sice odpovědně plní rodinný rozpočet rovným dílem, to ale neznamená, že by se v jejich domácnosti mohlo rozhazovat. Česká playmate svou posedlost šetřením dovedla až do takové fáze, že například nakupuje potraviny výhradně v prodejnách „Kaufland“.

„Chodím nakupovat do nejlevnějších supermarketů. Nestydím se za to," říká Dominika. Mesarošová, která si vozí své rozkošné pozadí v nablýskaném voze BMW a oblečení nakupuje výhradně v Pařížské ulici, vykouzlí úsměv na tváři vždy, když v supermarketu uloví zlevněný jogurt nebo toaletní papír v akci.

„Hned mě víc baví nakupovat, když je to cenově výhodné. Nepotrpím si na nějakou kvalitnější značku a klidně sáhnu po levnější, protože jsem toho názoru, že je všechno na stejné bázi," říká Dominika. V českém showbyznysu si už nemůžete být ničím jisti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám