Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nová kolekce Marie Jo představuje stylové prádlo, které sluší všem typům postav a hodí se na každou příležitost.Nastartujte letos na podzim svou sílu v podobě spodního prádla!Pozvedněte své sebevědomí a dodejte vašemu outfitu skvělý základ.

Naše múzy této kolekce? Silné ženy mnohých tváří jako jste vy!

Od výrazných a barevných kousků z dílny Marie Jo, z kterých vyzařuje sexy nádech až po její mladší sestru Marie Jo L'Aventure, která nabízí sportovně elegantní kombinace se zábavními potisky. Díky široké nabídce prádla se nestane, že byste nenašla to své! Inspirujte se v tomto článku nebo prohlížejte na www.lechaton.cz

Marie Jo Noorah: Udržitelná a stylová

Oslňující krajka, abstraktní květovaný vzor a sexy tyl v barvě Crystal pink. Jedinečná a svodná kolekce Noorah používá jenom recyklované materiály a je dostupná ve čtyřech různých stylech, včetně hlubokých výstřihů a trendy trangle střihů. Prádlo z řady Noorah si rozhodně získá vaši pozornost!

Novinka Marie Jo – Noorah, prodává Le Chaton

Marie Jo Jane: Úchvatné prádlo na podzim

Čas zazářit! Naše nejprodávanější řada Marie Jo Jane v módní barvě Candle Night je must-have sezóny ve vaší zásuvce se spodním prádlem! Díky své oblíbenosti přichází každou sezónu v nové barvě. Použité hedvábí a detaily kolekce vás dostanou! Od dvojitých ramínek po třpytivou krajku – linie Jane je sexy, stylová a budete se v ní cítit báječně!

Novinka Marie Jo – Jane, prodává Le Chaton

Představujeme Marie Jo Coely: Vítejte v městské džungli!

Hledáte dokonalé prádlo pro večer s přáteli nebo rande s vaší drahou polovičkou?

Poznejte Marie Jo Coely!

Přítažlivá kombinace materiálů, zvířecích vzorů a grafické krajky.

Vybírejte ze dvou neodolatelných barev – Smokey a Strawberry kiss a zkombinujte svou oblíbenou podprsenku s ladícími kalhotkami pro perfektní look.

Recyklovaná krajka a tyl dělají tuhle řadu ještě atraktivnější pro ženy, které se zajímají o budoucnost naší planety.

Novinka Marie Jo – Coely, prodává Le Chaton

Oblékněte se letos na podzim do prádla svých snů!

Sexy prádlo pro sebevědomé ženy s hravými detaily, to je nová kolekce PrimaDonna! Prádlo z kolekce je neskutečně ženské, nápadité, plné barev a výrazných kontrastů. Chceme, aby se ženy cítily sebevědomé s odvážnějším výběrem spodního prádla. Spodní prádlo je mnohem víc, než jenom módní kousek – je také symbolem krásy a péče o sebe. PrimaDonna pomáhá ženám s větší velikostí košíčků, aby byli hrdé na své ženské křivky. Naše spodní prádlo kombinuje poslední módní trendy s dokonale padnoucím střihem a bezkonkurenční podporou.

Must-have kousek této zimy je braletka s tulipánovým střihem! Sváteční sezona je především o pohodlí a stylu.

Podzimní novinka značky PrimaDonna, prodává LeChaton

Vpadněte do kouzla krajky v okouzlující vínové barvě

Jste milovnicí nádherné krajky? První noční řada, která poskytuje maximální podporu pro větší poprsí. Dostupná v elegantní a zimní vínové barvě oblíbeného Merlotu. Preferujete vzdušnou braletku nebo podprsenku s vycpanými košíčky? Zvolte ke své oblíbené podprsence jedny z kalhotek z kolekce First Night – na výběr jsou sexy klasické kalhotky nebo kalhotky s vyšším pasem. Ženská a neskutečně rafinovaná – stačí si jenom vybrat!

PrimaDonna Twist – braletka First night, prodává LeChaton

Další články

Načítám