Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (48) už za čtyři roky vstoupí mezi padesátnice. Dvojnásobná maminka nyní s rodinkou žije na španělském ostrově Tenerife, kde podnikají v realitách. Čím je Zuza starší, tím moc dobře ví, jak je těžké udržet se ve formě. Postavu má ale stále jako proutek, byť ji rozhodně nemá zadarmo.

Belohorcová se nyní fanouškům pochlubila fotkami plavkách ve stylu seriálu Pobřežní hlídka. Neměla sice typické červené plavky jako Pamela Anderson, ale svůdné pózy u záchranářské věže nemohly chybět.

Belohorcová sice vypadá skvěle, ale nešetří sebekritikou. „Já vím, že do dokonalé postavy mám na sto honů daleko, ale není nad spokojenost a vyrovnanost samy se sebou. Zdravá, pevná, vysportovaná postava je základ, i když to mám někdy jako na houpačce, jednou nahoře, jednou dole,“ nechala se slyšet Belohorcová.

„Nejdůležitější, co máme, je i tak zdraví, tak si ho hýčkejme a ochraňujme,“ objasnila vzápětí, co je také jedním z důvodů, proč na své postavě neustále pracuje. A jak je vidět, tak se jí to daří skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám