Hlavní obsah
Článek

Když už do své kampaně získáte topmodelku takového kalibru, nechcete asi její dokonalé tělo nechat zahalené… Je to i případ nové kampaně jednoho z nejznámějších světových módních návrhářů, jehož proslavily ručně vyráběné dámské boty. A právě Kendall Jenner (28) si vybral pro propagaci své kolekce na letošní podzim a zimu.

A jak tedy vypadají současné trendy, co se bot týče? Celkový look v tomto případě od Kendall rozhodně okoukat nelze, kombinaci spodního prádla a kozaček nad kolena dámy vyzkouší maximálně tak doma pro partnera.

Zimě jednoznačně vévodí kozačky, a to spíš ve vyšším provedení těsně ke kolenům nebo nad ně. Kendall pózuje hned v několika variantách. Ke všem je ovšem potřeba notná dávka odvahy. Ke každému páru navíc topmodelka představila ještě kabelku.

Kendall je sice už několik let po sobě nejlépe vydělávající modelkou světa, ale i přesto podle dostupných informací disponuje nejmenším majetkem ze všech slavných žen klanu Kardashian-Jenner. Rodinnému žebříčku vévodí Kim Kardashian (1,4 miliardy dolarů), následovaná nejmladší ze sester Kylie Jenner. Kendall je tak se svými 45 miliony dolary v žebříčcích výdělků po jediném muži v rodině Robovi Kardashianovi vnímána jako 'nejchudší' z klanu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám