Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv soutěží, které měří oblíbenost pěveckých hvězd je v Česku jako máku, přesto vznikla ještě jedna. Jmenuje se Zlatý Simík a hlasovat v ní mohou fanoušci na sociálních sítích a velmi specifický je i samotný systém soutěže.

„Do ankety bylo vybráno 28 nejpopulárnějších českých interpretů, kteří jsou nalosováni do duelů, ve kterých budou bojovat o přízeň fanoušků. Vítěz duelu postupuje do dalšího kola a takto až do finále,“ popisují organizátoři princip soutěže. V duelech se tak utkala například Aneta Langerová s Monikou Bagárovou, nebo Ewa Farna s Evou a Vaškem.

Díky masové podpoře, které se anketě na sociálních sítích dostává, začaly tenhle závod v popularitě brát vážně i samotní umělci a hromadně začali žádat své fanoušky, aby pro ně hlasovali. Jak nakonec soutěž dopadne, se dozvíme na konci března. Vítěz pak dostane sochu Zlatého Simíka od sochaře Václava Loriana.

Reklama

Další články

Načítám