Hlavní obsah
Článek

O soukromí charismatického herce Václava Postráneckého (68) se toho moc neví. Proto byli mnozí překvapeni, když se objevil po boku svých dvou vnuků Filipa a Jakuba v Divadle kouzel. Dědeček je na syny své dcery patřičně hrdý. Podívejte se na oba malé fešáky do fotogalerie.

Chlapci se se slavným dědou zúčastnili v Líbeznicích u Prahy devátého ročníku prestižního mezinárodního festivalu moderní magie, kterého se zúčastnili soutěžící z jedenácti zemí světa. Oba kluci jsou totiž nadšenými amatérskými mágy. „Kluky už to baví delší dobu a učí se čarovat podle kouzelnické sady Pavla Kožíška. A musím říct, že jim to opravdu jde a někdy vůbec nechápu, jak to dělají. Vždycky mi akorát, řeknou: Dědo, kouzla se přeci neprozrazují,“ smál se Václav Postránecký.

Kromě něj s vnuky se na galashow přišli podívat i Pavel Šporcl s dcerou Nelinkou. „Čarujeme doma a ani zde nejsme poprvé. Vždy mě svět magie a kouzel přitahoval,“ prozradil Šporcl. Moderátora Libora Boučka zase atmosféra pohltila natolik, že si hned v kouzelnickém obchůdku pořídil potřebné rekvizity. A za rok bude chtít v soutěži sám vystupovat a zvítězit.

Reklama

Další články

Načítám