Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) září jako sluníčko po boku o 18 let mladšího zápasníka MMA Zdeňka Polívky. O novém vztahu sice nechce vůbec mluvit, s tím, že se soustředí především na práci a děti, svou lásku ale neskrývá.

Potetovaného bijce byla dokonce osobně podpořit ve Frankfurtu, kde Polívku čekal zápas se Slovákem Samuelem "Pirátem" Krištofičem. Ten mu ale bohužel nevyšel a Polívka prohrál na body.

Nepomohla mu ani přítomnost Lucie Vondráčkové, jež s ním sdílela snímky na sociální síti. Na jednom z nich opět zdůraznila, jak je pracovně vytížená. Během zápasu se dokonce učila texty.

„Když se musíte učit text i během zápasu,“ posteskla si zpěvačka, jež je pilná jako včelička. Po zápase ale místo oslavy svého milého mohla maximálně utěšovat.

Samotný Zdeněk Polívka měl pro Vondráčkovou slabost už od dětství. „Opravdu silně na mě zapůsobila ve filmu Kvaska. A její hudební tvorbu jsem také znal, i když jsem víc fanouškem tvrdší hudby,” prozradil Super.cz Polívka.

Ten nechce být znám jako „ten přítel od Lucie Vondráčkové“. „Hlavně chci být známý jako zápasník, ne jako něčí partner nebo přítel,” objasnil i důvod, proč oba o svém vztahu, který je navíc teprve v začátcích, většinou zarytě mlčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám