Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chytré telefony jsou super! Fotí to, točí to, fejsbukuje to a můžete to mačkat, kde se vám zlíbí. Kde na to ale vzít? Kdo si může dovolit telefon za 20 tisíc? Leda horních 10 tisíc. Tady máte smartphony, které jsou skutečně pro lidi:

Na Samsung Galaxy Y si můžete sáhnout už za korunu.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tenhle miláček je pro všechny, kdo chtějí být online vždy a všude a to hned. Zapojte se do Chytré sítě s novým Samsungem Galaxy Y. Proč právě s ním? Má 3Géčko, wifinu, Androida a dobrý foťák. A hlavně s internetem v mobilu vás vyjde jenom na korunu. Slyšíte dobře - 1 Kč. Zkuste najít levnější smartphone…

Je to málo, co? Pro náročnější jsou tady chytré Nokie.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když nechcete za smartphone vyhazovat desetitisíce, neznamená to, že hledáte to nejlevnější. Nová Nokia Lumia 710 s Windows má luxusní foťák a nahrává videa v HD kvalitě. Zezadu má výměnný kryt a zepředu 16 milionů barev. Celý dohromady s ideálním tarifem pro připojení k Chytré síti stojí 2595 Kč.

Mobilní internet naplno s luxusní Nokiou Lumia 800 je taky levný.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro tuhle mašinu už musíte pořádně hrábnout do kapsy a vytáhnout minimálně desítku. Není se co divit. 8Mpx foťák s optikou a rychlé připojení HSDPA něco stojí. Zadarmo není ani unikátní design telefonu, se kterým každého ohromíte. Nokie Lumia 800 by byla škoda bez internetu. Proto si ji pořiďte rovnou s připojením k Chytré síti. Nejen, že zabijete dvě mouchy jednou ranou, ale máte všechno za polovic. S internetem totiž seženete Nejlepší Nokii současnosti klidně i za 5395 Kč.

Jsou fakt nejlevnější? Zaručeně!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tyto tři chytré telefony s internetem v Chytré síti mají nálepku „Záruka nejnižší ceny“. Jak ale můžete vědět, že je zítra nezačne někdo prodávat levněji? Nevíte. Ale můžete nám věřit. Pokud ale najdete levnější nabídku, my vám rozdíl doplatíme. Když do týdne narazíte na levnější nabídku, okamžitě nám napište a uplatněte svou záruku nejnižší kvality.

A ještě víc šetřete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A co se starým telefonem? Ten od vás klidně odkoupíme. Jestli je váš starý telefon pořád funkční, odečteme jeho cenu od nového. Zase pár kaček k dobru. Vykoupíme prakticky všechny telefony. Koukněte se, jestli i ten váš.

Další články

Načítám