Hlavní obsah
Článek

Úspěšná a talentovaná Tereza Mašková (28) chystá velké věci. Připravuje nejen novou desku Svět je málo růžový, má za sebou i natáčení videoklipu k prvnímu singlu. Na tom se podílel mimo jiné i herec Marek Lambora, (28) a jestli čekáte, že v klipu „pouze“ hraje, jste na omylu. Herec si střihl rovnou duet s milovnicí růžové.

"Marek mě napadl hned, protože on je taková čistá duše," rozněžnila se zpěvačka. "Nejdřív se ošíval," směje se kráska, nakonec, ačkoliv není zpěvák, na výzvu kývnul. "Jsem hrozně ráda a vděčná, že do toho šel, protože si myslím, že je to doopravdy hezké," raduje se Tereza, která je také vítězkou páté řady Česko Slovenské SuperStar.

Ačkoliv na place hrají Marek a Tereza pár, v reálu mají každý svůj život. Zpěvačka je spokojená v náruči přítele Olivera, který byl přítomen při natáčení a na růžovovlásku v objetí Lambory nežárlí, ba právě naopak. "Ten to ještě víc „hypuje“, to jsme nečekali," směje se.

"Já myslím, že jsem spokojená. Všechno je zalité sluncem," pochvaluje si, a zároveň dodává, že práce je teď opravdu přehršel. "Je pravda, že je teď více práce, takže pendlujeme, ale máme se dobře," dodává Tereza, která je se svým přítelem 24/7 a nemůže si to vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám