Hlavní obsah
Článek

Fešák Marek Lambora (28) se zapsal do srdcí fanynek především rolí Janka Linharta v seriálu Slunečná, kde exceloval po boku neméně oblíbené Evy Burešové. Nám Marek vyrazil dech, když jsme ho potkali na natáčení videoklipu Terezy Maškové (28). Marek si v klipu střihl nejen roli, ale dokonce s Terezou nazpíval duet.

S nápadem na duet přišla samotná zpěvačka. "Říkal jsem jí, Terezko víš, že nejsem zpěvák?" směje se seriálový krasavec. "Poslechl jsem si to a řekl jsem si, zkusme to, uvidíme, co to udělá," prozradil Super.cz. Zpívání bere dle svých slov jako hru. A dočkáme se od něj někdy desky? Na to má jasnou odpověď. "To asi ne. Do týhle vody kráčet nebudu, ale takhle sem tam, občas," říká.

Herec má teď mnoho projektů, ovšem o žádném zatím nemůže mluvit. Co se soukromého života týče, ten si střeží jako oko v hlavě. Po rozchodu s Andreou Bezděkovou (29), který proběhl před necelým rokem, si chce nechat některé věci pro sebe. "To bych nechal," bránil se Marek.

Tereza je zasnoubená s hudebním producentem Oliverem Žilákem, takže ačkoliv hraje s Lamborou pár, mezi kterým to extrémně jiskří, žádné vztahové změny nebudou. "Samozřejmě všechno je tak, jak má být," směje se herec a jedním dechem dodává: "Myslím teda, že nám to na té kameře velmi jde," pyšní se.

Reklama

Další články

Načítám