Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna Slováčková (28) poprvé ukázala následky ozařování. To před dvěma lety podstoupila kvůli rakovině prsu. Jak sama říká, hodně se mluví o tom, že ženy ztrácejí vlasy, obočí, mají nevolnosti a změnu hmotnosti, ale málo se mluví o tom, že po ozařování mohou být na těle popáleniny kůže.

„Znám bohužel spoustu lidí kolem mě, kterým se léčba na kůži podepsala, a cítili se kvůli tomu mizerně. Já osobně hledala při své léčbě informace k popálení kůže po ozařování. Neměla jsem díkybohu žádné extrémní spáleniny, ale příjemné to nebylo,“ napsala Slováčková k dva roky staré fotografii svého prsu.

"Odpovídat pořád dokola na otázky, proč si nesundám u vody tričko, nebo proč s sebou nosím neustále litr aloe vera v kabelce, příjemné nebylo," dodala Anička Slováčková, která o nemoci mluví i proto, aby apelovala na ženy, aby chodily na kontroly a vše řešily včas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám