Hlavní obsah
Článek

Kdo by si nepamatoval na chladnou a vědecky založenou agentku Danu Scullyovou spolupracující s Foxem Mulderem alias Davidem Duchovnym na nevysvětlitelných případech v seriálu Akta X? Právě tato nejznámější a skvěle zvládnutá role herečky Gillian Anderson (43) měla na svědomí, že herečku televizní diváci dodnes vnímají jako nepřístupnou a skeptickou osobu žijící v souladu se všemi zažitými konvencemi. Anderson však nyní hodně překvapila, když se v rozhovoru pro magazín Out přiznala, že v mládí měla zkušenosti se ženami.

Herečka, jež nakonec své lesbické sklony potlačila a ve svém životě byla dvakrát vdaná a má tři děti, během svého dospívání, kdy se přestěhovala z Anglie do USA, hodně experimentovala.Sama dnes přiznává, že se u ní jednalo rovněž o období vzdoru, ale intimita se ženou jí byla příjemná.

„Když jsem byla na střední, dost dlouho jsem měla vztah s jednou holkou,“ přiznala Gillian. Atraktivní jí ale stále přišli i muži, a tak si nejspíš do budoucího života zvolila v té době společensky akceptovatelnější variantu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám