Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Karolína Kokešová (28) má za sebou už tři plastické operace prsou a konečně je spokojená. Po první operaci přišly zdravotní problémy a musela na reoperaci. Ani ta se ale nevyvedla a vítězka světové soutěže krásy šla na operační sál znovu.

Nyní už konečně září a svým hrudníkem se nebojí pochlubit. Karolína vyrazila na párty v bílém topu, který kopíroval její křivky. A vypadala skvěle.

"Jsem moc spokojená. Ale už bych byla ráda, aby přišlo i jiné téma než mé vnady. Bohužel vinou komplikací místo jedné operace byly tři, ale už to beru jako minulost. Jde se dál a já jsem ráda, že se mi pracovně daří, mohu se pochlubit úspěchy," řekla Super.cz Karolína, která jako třetí Češka v historii vyhrála světovou soutěž krásy.

"Mám se moc hezky. Daří se mi pracovně i v soukromí. Jsem ráda, že je kralující rok za mnou. Je nová vítězka, já jsem ráda, že mám volno a soustředím se na mojí práci, modeling, moderování, do budoucna bych se tomu ráda věnovala. A také jsem ráda, že jsem doma s Davidem," dodala Kokešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám