Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Karolína Kokešová (28) předala nedávno korunku krásy své nástupkyni na světové soutěži Miss Global. Díky kralování získala spoustu zakázek i zkušeností, ale o jednu věc přišla. A to o své krásné husté vlasy.

Neustálé kulmování, příčesy a husté culíky si vybraly svoji daň. "Vlasy to odnesly hodně. Hlavně kvůli roku, co jsem byla vítězkou světové soutěže krásy. Třikrát denně mi předělávali vlasy, kulmovali, dělali příčesy, vlasy byly také od soli z moře. Vlasy pak víc padaly, protože byly zatěžovány. Z vysokých culíků člověka navíc bolí hlava," vysvětlila Super.cz Karolína, která proto vlasy musela výrazně zkrátit.

"Nosit umělé vlasy byla jedna z povinností, to jsem ráda, že už nemusím. Snažím se je teď co nejméně zatěžovat, když nemusím. Pomohlo mi se hodně ostříhat. A když je potřeba mít vlasy upravené, vlnité, používám produkty, která výrazně méně vlasy zatěžují," dodala Karolína, která si nyní užívá, že už nemusí coby vítězka světové soutěže krásy cestovat a chce být hlavně doma v Česku.

"Je nová vítězka, já jsem ráda, že mám volno a soustředím se na mojí práci, modeling, moderování, do budoucna bych se tomu ráda věnovala. A také jsem ráda, že jsem doma s přítelem Davidem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám