Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) je z porodnice doma. První noc si v jejich novém domě užil čerstvě narozený Tadeáš. A dvojnásobná maminka Jitka prozradila, že už si dobře uvědomuje, jaký frmol jí teď začíná.

"Pořád tomu nemůžu věřit. Ještě minulý týden jsem tu lítala, cvičila, uklízela a vařila si maliníkový čaj. Tedík mě kopal jak divý, no a teď už tu leží s námi, prďolka malej," rozněžnila se Jitka Boho a hned dodala, jak náročné období jí začíná.

"Lehla jsem si na těch deset centimetrů, co mi Rozárka nechala, Tedík začal...no a skončil až ráno, kdy se rozhodl, že to zalomí na tři hodiny, jenže to už jsem musela vstávat a chystat Rosi do školy. Je to mazec a mazec to bude," prozradila zpěvačka a modelka a pochlubila se malým synem.

Nezapomněla poděkovat svým nejbližším, kteří jsou jí velkou oporou. "Měla jsem tu do porodu maminku, která mi moc pomohla hlavně s Rosi, za to jí patří obrovské díky. A bez tatínka bychom to nezvládli. Děkuji Ti, Tomášku, za vše, co jsi pro nás udělal," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám