Hlavní obsah
Článek

Když se vysloví jméno Mahuleny Bočanové (57), každému se jistě vybaví vždy elegantní éterická herečka. Jenže když si s ní pohrají kadeřníci a dostane na sebe montérky, je z ní najednou průměrná šedá myška.

Mahulena se ale naštěstí takhle nerozhodla chodit po městě. Pracovní oděv nasadila jen při natáčení retroseriálu Vyprávěj, konkrétně jeho bonusové řady Osudy, kterou již brzy Česká televize začne vysílat. Představitelka neuvěřitelně zlé potvory Miládky Dvořákové si svou roli vychutnala. Její postava má sice za životní sen získat všechen majetek, postavit dům z financí rodiny a nehnout přitom sama ani prstem, v této sérii se jí to ale asi nepovede. Do montérek zkrátka v době, kdy si lidé byli nuceni poradit v hodně věcech bez řemeslníků a svépomocí, musel každý.

„Nebojte se. I když Miládka bude stát u míchačky, moc se nepředře. To už jsem si pohlídala,“ směje se Mahulena která se na scéně objevila s pro ni neobvyklou ofinou. „V těchto speciálech se diváci dozví víc o vedlejších hrdinech seriálu. Co se týče mě, víc se jim vyjasní vztah s postavou Martina Zounara a s představitelem mého manžela Davida Prachaře,“ láká diváky ke sledování Bočanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám