Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Oblíbený herec Jaroslav Dušek (61) vyrazil na premiéru filmu Civilizace a s sebou si nemohl vybrat lepší doprovod než svoji milovanou manželku Ivetu. Po dlouhé době tak manžele Duškovy vidíme společně a nutno podotknout, že Iveta vypadá výborně!

Ačkoli má herec Jaroslav Dušek mnoho veřejných vystoupení, ohledně soukromí je tajemný jako hrad v Karpatech. Se svojí ženou je už 36 let, ovšem rodinný život se odehrává zcela mimo veřejnost. Společně mají dvě děti, dceru Agátu a syna Martina.

Oblíbená hvězda filmu Pelíšky se netají láskou k indiánské kultuře a ve své „talk show“ Dušek probírá velká témata, která hýbou společností, ať už jde o domácí porod, nebo třeba funkční dýchání. Právě domácí porod absolvovala jeho dcera Agáta a rovněž otec Jaroslava Duška se narodil doma.

„Můj táta se narodil doma, stejně jako všichni jeho sourozenci. Problém je, že se systém nechce vzdát toho, aby se mohl dětí dotýkat první,“ hlásá herec, který je již sedminásobným dědečkem. V pražském divadle Kampa ho rovněž můžete znát z legendárního představení Čtyři dohody, které je neustále vyprodané již mnoho let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám