Hlavní obsah
Seznam Advertorial
Článek

Jak se říká, každé narozeniny je nutné pořádně oslavit. Tím spíše, pokud jde o první kulatiny. Ve Vanda store slaví už deset let a jak sami říkají: Baví je to čím dál víc! Dnem i nocí pracují na široké nabídce dětského sortimentu, stejně jako na zákaznickém servisu. Na ten se kupující mohou těšit nejen na e-shopu, ale hlavně v pražském, brněnském a bratislavském butiku.

Příprava a nakupování nové výbavy pro miminko je radostí pro nastávající rodiče i další členy rodiny. Mít všechno do posledního detailu připravené a těšit se na první společnou vyjížďku či vzájemné poznávání všeho nového je krásnou životní událostí. Je ale dobré nepodcenit přípravu. Ne nadarmo se totiž říká: Kdo je připraven, není překvapen.

Foto: Michal Burda
Pražský prodejce Jurij, odborník na Cybex

Světové značky na jednom místě s prvotřídním servisem

V moderních prodejnách Vanda store vám se vším poradí vyškolení odborníci, kteří mají přehled o novinkách, technologiích a produktech těch nejlepších světových značek, jakými jsou Bugaboo, Cybex, Thule, Joolz či Stokke.

Problém či dotaz navíc hravě vyřeší i telefonicky. Nebojí se proto ani tvrzení, že mají zboží doslova v malíčku. Ve Vanda store se budete cítit jako doma. Jsou si velmi dobře vědomi vysoké kvality všech svých produktů. Jak na prodejně můžete slyšet: „Ručíme i za to, že u žádného našeho produktu nesáhnete vedle. Všechny totiž máme vyzkoušené!“ A pozor! Jako jediní v Čechách a na Slovensku zastupuje společnost Vanda store dětský sortiment značek Hugo Boss a Karl Lagerfeld.

Foto: Michal Burda
Karl Lagerfeld, přebalovací taška - aktuální bestseller na trhu

V čem vozí své děti celebrity?

Díky poctivému, a především lidskému přístupu důvěřuje značce Vanda store i celá řada českých celebrit. Jednou z nich je novopečený otec, herec Vojta Kotek, který svého syna pojmenoval netradičně Hubert I. Šman. Zmínit musíme i dceru známých filmových rodičů, herečku Terezu Brodskou, která si roli starostlivé babičky dle svých slov neskutečně užívá. V kočárku od Vanda store si lebedí také Rocky, nejmladší syn bojovníka Karlose Vémoly. A už před lety se stejně dobře cítily i děti modelky Simony Krainové, herce Vojty Dyka či jeho kolegyně Anny Geislerové.

Foto: Michal Burda
Herečka Tereza Brodská, pyšná babička s kočárkem od Vanda store

Vanda store pomáhá

Jak je pro značku Vanda store dobrým zvykem, zákazník byl, je a bude vždy na prvním místě. Za dobu své existence se pustili i do řady velkých charitativních projektů. Například společně se zpěvačkou Ewou Farnou darovali pět kočárků do pěstounských rodin či zachraňovali s láskou svět společně se zpěvačkou Monikou Bagárovou. Jak nám ale ve Vanda store prozradili: „Bylo toho mnohem víc a zdaleka ještě nejsme u konce.“

Foto: Michal Burda
Ve Vanda store se budete cítit jako doma

Kam můžete vyrazit

Za zmínku určitě stojí i nadstandardní servisní centra Vanda store, která můžete navštívit hned na čtyřech místech – v Praze, Brně, Bratislavě a také v Pelhřimově. Zde se o vaše kočárky postarají velmi zruční technici, pro které není žádná případná závada dostatečně velkou překážkou. Pro objednání stačí jen zavolat nebo se s Vanda store spojit online. Pokud se oprava protáhne, není problém zapůjčit jiný kočárek, abyste mohli svou ratolest dál vozit. A jestli se chystáte třeba na dovolenou, můžete využít půjčení přepravní tašky na 14 dní zdarma!

Pro úplnost se ještě sluší dodat, že butik v Praze najdete v ulici Korunní 101, brněnský na Vídeňské 77 a ten v hlavním městě Slovenska na Žilinské 3. Veškerý sortiment z pohodlí domova pořídíte i na přehledném a novinkami nabitém e-shopu.

Vanda store - již deset let provádí prodej i servis prémiových kočárků a dalšího dětského zboží

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Super.cz

Další články

Načítám