Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Zpěvačka Jennifer Lopez (54) je v současné době v Mexiku, kde natáčí videoklip k písni Follow the Leader. Všudypřítomným fotografům se podařilo snědou krásku zachytit během nacvičování tanečních kroků. Nutno podotknout, že na její vypracované bříško a pověstný zadeček je vskutku příjemný pohled.

J-Lo postávala na střeše domu, v jehož blízkosti se natáčení odehrávalo, v černých legínách a v černém topu, a sledovala dění kolem. Její o osmnáct let mladší přítel, tanečník Casper Smart, ji po celou dobu pozoroval a radil jí, protože se sám ujal režie daného videoklipu.

Lopez se nedávno nechala slyšet, že život je příliš krátký na to, aby nad něčím stále přemýšlela. Je proto možné, že se za pohledného mladého muže provdá. Zdroj ze zpěvaččina blízkého okolí se totiž nechal nedávno slyšet, že dvojice plánuje romantickou svatbu na pláži, a známý módní návrhář Roberto Cavalli se dokonce nechal slyšet, že si od něj chce zpěvačka nechat navrhnout svatební šaty.

"Dneska mi volala Jennifer Lopez a chce po mně navrhnout svatební šaty. Co myslíte, jaká barva? Mě napadlo, že červená jako oheň, by jí seděla!" napsal návrhář na jednu ze sociálních sítí. Je tedy možné, že se již brzy dočkáme další hvězdné svatby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám