Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Maroš Kramár (65) ukázal svou půvabnou dceru Tamaru. Ta s ním ve dvojici účinkovala v pátečním díle pořadu Můj muž to dokáže.

Kramár se loni po více než po dvaceti letech manželství rozvedl a našel si novou přítelkyni. V zábavním pořadu dal ale přednost dceři. Ta na svého otce práskla i to, že si ho jako malá moc neužila, protože byl značně pracovně vytížen.

„Táta moc nebyl doma, podle mě byl víc doma v době, kdy jsem byla tak malá, že si to nemůžu pamatovat,“ rýpla si do táty Tamara, která je na Slovensku úspěšnou hudebnicí. „Dcera zpívá v angličtině. V češtině a ve slovenštině bych zvládl její píseň, ale ona má tak těžké písničky, že nevím. Ale jsem její největší fanoušek,“ chválil dceru slovenský herec.

V zábavním pořadu se objevila i Agáta Hanychová (38). Tehdy ještě nechodila s Jaromírem Soukupem, a tak jako doprovod zvolila svého bratra Cyrila. Tomu v pořadu udělala tak trochu seznamku.

„Bratr je vystudovaný filolog, mluví asi osmi jazyky, píše básně, otevřel si kavárnu, food-truck, ale na místě, kde se nedá zaparkovat. Měl tam už pět zákazníků, z toho čtyřikrát jsem tam byla já. Peče sám zákusky. Nabízí ke kávě i lekce španělštiny zdarma. A je single. A už bych měla mlčet, nebo mě pak zabije,“ inzerovala svého bratra Agáta.

„Jsem na něj hrozně pyšná. Umí vařit, uklízet, malovat, kytky nějaké zná. Je striktní, kdyby se jeho holka oblíkla jako já, to by mu vadilo, chce, aby byla holka zahalená. Je trošku konzervativní a má za sestru mě, takže musí trpět. Může být starší, může mít děti,“ prozradila Agáta kritéria pro případné nápadnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám