Hlavní obsah
Článek

Viktor Dyk je čerstvě po padesátce už dvojnásobným dědou. Není se čemu divit. Dceru Veroniku měl už v devatenácti letech, jeho první vnučka Nelinka v lednu oslaví už čtvrté narozeniny a v květnu se mu narodila druhá vnučka Elenka.

Jak přiznal Super.cz, nemůže být pyšnější. „Ony bydlí za Prahou, mám teď hodně práce, ale naštěstí se vídáme minimálně jednou měsíčně. Jsem nadšený, že mám dvě vnučky. Jsem úplně mega rád. Snažím se být i jako můj děda, který bohužel odešel, když mu bylo 67 let. Moc jsem ho miloval. Tak se snažím, aby mě holky měly také tak rády jako já svého dědu.“

S muzikantem jsme si povídali na křtu nového klipu dívčí skupiny Red Zone, kam zpěvák dorazil. Dále nám také prozradil, že se nemůže dočkat, až jeho vnučky povyrostou, protože s nimi má jasný plán do budoucna. „Teď zatím mohu jen pochovat, přinést dárečky, vyvenčit, ale moc se těším, až je budu brát na koncerty, muzikály, ale to až budou větší. Chci v nich budovat muzikálnost, kterou věřím, že podědily. Navíc jako chlap své vnučky rozmazluji,“ smál se Viktor Dyk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám