Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny oslavili Meadow Walker a Louis Thornton-Allan první výročí svatby, s čímž se dcera zesnulého herce Paula Walkera pochlubila na sociálních sítích. Jejich společné posezení na zahrádce restaurace v New Yorku ale manželskou idylku nepřipomínalo ani vzdáleně.

Třiadvacetiletá modelka si s manželem dávala oběd v restauraci a povídali si. Meadow působila velmi vážně a najednou se jí do očí začaly hrnout slzy, snažila se je sice zadržet, ale to se nakonec nepodařilo. Krátce na to se zvedla od stolu a odešla. Emoce ji natolik zmohly, že propukla v pláč přímo na ulici. Za restaurací se posadila na chodník, utírala si potoky slz do mikiny, ale snažila se uklidnit.

Na jediné dítě hollywoodského herce Paula Walkera, který v roce 2013 v pouhých čtyřiceti letech tragicky zemřel při autonehodě, byl opravdu smutný pohled. Meadow se snažila kočírovat své emoce, a když se jí to aspoň trochu povedlo, vrátila se zpět ke stolu.

Ještě v neděli přitom Meadow popřála svému muži krásné výročí, když ke společné fotografii připsala zamilované vyznání: „Šťastné výročí, má lásko! Je to už rok, co jsme se vzali.“

Reklama

Další články

Načítám