Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) se nedávno rozešla po šesti letech vztahu s fitness trenérem Pepou. Od té doby novou lásku nemá a ani nehledá. Za rozchodem prý nestál nikdo třetí. Kamila se nyní chce soustředit hlavně na práci.

"Cítím se fajn, mělo se to tak stát. Každý jsme chtěli jít jinou cestou, čekali jsme něco jiného. Je mi to líto, ze začátku si to vždycky malujeme jinak. Ale mám se hezky, zaměřuju se hodně na práci," řekla Super.cz Kamila.

Plánovali rodinu i svatbu. "Oba jsme mluvili o svatbě, o rodině, ani nevím, co byl ten pravý důvod rozchodu, ale spíš jsme začali žít jako kamarádi," doplnila zpěvačka s tím, že pejsek, kterého si společně pořídili, je nyní v její péči.

Je připravená na novou lásku? "Nového partnera nemám a ani nemám náladu si někoho hledat. Je to pořád čerstvé. Chci být chvíli sama. Byla jsem ve vztahu šest let a potřebuju trošku nabrat nový vítr do plachet," vysvětlila Kamila, která nyní připravuje vánoční koncert, který se uskuteční již 10. listopadu v Praze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám