Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Nevěry manžela Ashtona Kutchera (34) se na herečce Demi Moore (61) pořádně podepsaly. Hvězda nepřirozeně zhubla a musela se dokonce svěřit do rukou lékařů. Teď se ale zdá, že se ze žalostné životní kapitoly nepoučila a o přízeň svého muže se rozhodla bojovat.

Demi se rozhodla k rozvodu s Ashtonem poté, co tisk po celém světě začal propírat jeho milostné avantýry. Teď si to ale rozmyslela.

„Demi na něj rozhodně nezapomněla. Její nálada teď odvisí jedině od toho, jak Ashton odpovídá na její textovky a volání,“ prozradila magazínu Grazia jedna z hereččiných kamarádek.

„Když jí několik hodin neodepisuje, nebo když se jeho odpovědi zdají odměřené, začíná vyšilovat. I když si to nepřipouští, je do něj stále úplně zblázněná a je jasné, že ho chce zpět,“ dodala.

Prozradila, že Demi se v léčebně vedlo výborně, dokud ji manžel nenavštívil. „Už se poměrně uklidnila a pak začala být velmi úzkostlivá a podrážděná,“ popsala.

Herečka si prý také nepřipouští, že by Ashton mohl mít nový vztah se scénáristkou Lorene Scafariou. „O Lorene příliš neví, v léčebně totiž byla odtržena od médií,“ dodala kamarádka s tím, že si  Demi vůbec nepřipouští fakt, že by se Ashton mohl usadit s jinou ženou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám