Hlavní obsah
Článek

Herečka Uršula Kluková oslavila v loni v létě osmé kulatiny svého života a sama dokazuje, že člověk je starý tak, jak se cítí. Uršulu rozhodně neopouští její energie ani její osobitý smích. Kde bere tolik energie?

Já nevím, ale hodně mně pomáhá, že když se mi něco nechce, tak si řeknu „musíš, nikdo to za tebe neudělá,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz.

Po pandemii Uršula zase často odjíždí z Prahy do Broumova, kde má menší domek. „Ideální den by pro mě byl, kdybych si mohla ležet v posteli a celý den si číst. Ale to se mi neplní, já pořád uklízím, ale není to nikde vidět. Já, když jsem přijela do domku v Broumově, kde jsem nebyla rok, tak to nebylo vidět a ráda si tam vařím, abych věděla, co jím.“

My jsme si s herečkou povídali na křtu Kalendáře pro pamětníky Aleše Cibulky. Při této příležitosti nám Uršula práskla, že se snaží nezapomínat díky nalepovacím lístečkům. „Mám papírky, na které si píšu různé věci, abych nezapomněla, ale pak nevím, kam jsem si ty papírky dala,“ smála se oblíbená herečka, kterou můžete stále vidět i na divadelních prknech. A to ve hře Dívčí válka v Divadle F. R. Čecha, které působí v Divadle U Hasičů v Praze.

Reklama

Další články

Načítám