Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dobou je u Romana Šebrleho (49) pěkně živo. Pozornost médií na sebe strhl také tím, že nejdříve oznámil rozvod a po čase se objevil ve společnosti s novou partnerkou Lenkou Kovaříkovou. Jak sám desetibojař zvládá tento mediální humbuk?

Mně to nevadí, jsem zvyklý. Když jsem vyhrál olympiádu, tak ten zájem tam byl taky. Teď je to tedy jiné, pracuji v hlavní zpravodajské relaci a jsem vidět. Člověk si celkově na ten zájem musí zvyknout,“ svěřil se Super.cz.

Když média odhalila, kdo je jeho nová vyvolená a začala lavina informování, Romana to nechávalo chladným. „Vždy se něco napíše. Někdy je to pravda, někdy ne, ale já to nečtu.“

My jsme si s moderátorem povídali na křtu klipu dívčí skupiny Red Zone. Písnička se jmenuje „Cejtíme se skvěle“ a i takhle může Roman Šebrle popsat svůj aktuální vztah. „Nevadí mi, že se o mně píše, ale vadí mi, že se někdy právě nepíše pravda a někdy se lže. Chápu ale bulvár, to je ok, lidi to zajímá.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám