Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač je to neuvěřitelné, Heidi Janků (61) v listopadu oslaví 60. narozeniny. Nestárnoucí zpěvačce, která stále strčí do kapsy i mladší kolegyně, by tento věk věřil jen málokdo. A už vůbec ne to, že je „babičkou“ a má tři vnoučata a čtyři pravnoučata.

„Díky tomu, že Ivoš byl o 30 let starší, vyvdala jsem dceru Ivonku z jeho prvního manželství a syna z druhého s Věrou Špinarovou, Adama Pavlíka. Ivonka už má dvě dospělé děti a ty už mají také děti, každé po dvou. A Adam má Johanku, která s námi občas zpívá v kapele. Takže mám 3 vnoučata a 4 pravnoučata,“ rozpovídala se Heidi Janků, která byla hudebním překvapením pro dvaadevadesátiletou Marii Čermákovou z Domova Pod Kavčí Skálou v Říčanech, vítězku projektu Pošlete vzkaz příběhem.

Zpěvačka na vystoupení přijela jen několik kilometrů z Uhříněvsi, kde žije. Na vystoupení se ale řádně připravila. Z černého modelu totiž vklouzla do rudých mini šatů, ve kterých předvedla své štíhlé nožky. „Já jsem stará škola, mám to tak, že přijdu na vystoupení v civilu a převlékám se do

koncertního. V tašce mám vždycky něco navíc. Může rupnout šev nebo zip, jsem připravená. A

taky mi přijde, že když zpívám v tom, v čem jsem přišla, tak je to jakási neúcta k publiku, byť

vystoupení v domově seniorů bylo hodně komorní,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám