Hlavní obsah
Článek

Není to tak dávno, co si Saša Rašilov (51) připsal na konto ocenění Thálie, oslavy v rodinném kruhu proběhly ale až o dva dny později. "Oslavili jsme to se zpožděním. Gratulace byly po telefonu, protože jak to tak v našem hereckém kočovném životě bývá, tak moje žena byla na třídenním zájezdu na Slovensku, takže se bohužel nemohla zúčastnit ani toho slavnostního večera," prozradil herec.

Herec kvůli ocenění nijak nezpychnul, ba naopak snaží se vyzdvihnout i své kolegy. "Měl jsem velkou radost, protože je to odměna nejen pro mě, ale pro celou inscenaci," říká skromně. Jelikož jsme Sašu potkali na představení nových hraček pro děti, nemohli jsme se ho nezeptat, jaký je otec?

"Nejlepší," směje se Saša a dodává: "Oba jsme z větší části hodný a rozmazlovací typy a občas musí někdo houknout," prozradil. Během rozhovoru jsme zavzpomínali i na jeho dětství. "Já jsem chtěl být kouzelník," prásknul na sebe.

Hračky svým dětem i závidí, protože jeho dětství bylo podstatně skromnější. "Závidím jim většinu hraček, protože většinu toho, co děti mají, jsme neměli. Ani jsme si o tom nemohli nechat zdát, protože pokud někdo neměl katalog ze západu, kde jsme mohli vůbec zjistit, že takové hračky existují, tak jsme o tom ani nevěděli," vzpomíná herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám