Hlavní obsah
Článek

Říká se, že krása je subjektivní, nicméně věda je i v tomto případě nekompromisní. A možná vás překvapí, že je podle vědců nejkrásnější ženou planety herečka Jodie Comer (29), známá hlavně díky seriálu Na mušce.

Dle výpočtu vycházejícího ze zlatého řezu je její obličej na 94,52 % dokonalý. Tvar jejích očí, obočí, nosu, rtů, brady a celkový tvar obličeje jsou téměř perfektní.

Při hodnocení byla i tentokrát využita mapovací technika kosmetického chirurga Dr. Juliana De Silvy, který ji využívá při své práci.

„Jodie Comer byla po změření všech kontur a částí obličeje jasnou vítězkou. Má nejen nejlépe posazený nos v poměru k ústům a očím, ale také jeho rozměry jsou téměř dokonalé. Její brada je krásně vykrojená a celkově má ostré rysy. Skóre jí kazilo jenom obočí, které je průměrné,“ vyhodnotil De Silva.

Za herečkou se umístila Zendaya, která je v těsném závěsu s 94,37 % hlavně díky rtům a čelu. Na třetím místě je vítězka minulého období Bella Hadid s 94,35 % a na čtvrté ze druhého klesla Beyoncé, jejíž obličej je dokonalý na 92,44 %.

Reklama

Další články

Načítám