Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milenec a osobní strážce Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) je chvíli krotký jako beránek, jindy řve a sprostě nadává, pak se zase omlouvá. A bohužel nechybí ani fyzická napadení. Po tom posledním skončila jeho žena Darina v nemocnici s otřesem mozku.

Co na chování Rychtáře říká náš nejznámější psychiatr Jan Cimický? Podle něj se jedná o nevyzrálou a labilní osobu se sklonem k explozivním výbuchům. Psychiatr osobně přítele zpěvačky nezná, vychází jen z informací v tisku. A těch je tedy dostatek!

"Na jedné straně je tu evidentní snaha o "cholericky chlapácké" projevy hraničící s dobrým vkusem, provázené nevhodnými termíny, a na druhé straně snaha o rychlé "omilostnění", tedy nepřiměřené omlouvání, což vše dohromady vede k pochybnostem o upřímnosti jednání i o celkových motivacích," řekl Aha! Cimický.

"Zřejmě se jedná o osobu, která se nechá snadno manipulovat. Soudím, že situace se vyvinula tak, že si s ní neví rady, přerostlo mu to přes hlavu, a proto kličkuje z extrému do extrému, v konfliktní situaci reaguje zkratovitě," dodal psychiatr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám