Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V 90. letech na něj fanynky letěly díky svalům, pěkné tváři a rolím v trhácích jako Mumie nebo Král džungle. Brendan Fraser (55) od té doby sice dost přibral, stáhnul se do ústraní, ale na charismatu mu to rozhodně neubralo. Kromě toho, že slaví mimořádný úspěch s filmem The Whale, se mu konečně daří i v soukromí.

Na londýnský filmový festival vyvedl přítelkyni Jeanne Moore. Krásná blondýnka ještě podtrhla svůj půvab modrou róbou z dílny Caroliny Herrery, Fraser si zkrátka na slavnostní akci nemohl vybrat lepší doprovod.

O blondýnce se toho ví málo, herec si své soukromí dost střeží a zásadně o něm nemluví. Jde nicméně o jeho první veřejný vztah od rozvodu s herečkou Afton Smith v roce 2007, s níž má tři děti. Prvně Jeanne doprovodila Brendana do společnosti na benátském filmovém festivalu, kde proběhla premiéra The Whale.

Fraser sklidil za roli téměř třistakilového muže 6 minut dlouhé ovace, které ho rozplakaly. I v Londýně mu po promítání tleskali 5 minut, a ani tentokrát se neubránil slzám.

Z dramatu Darrena Aronofského, a především Fraserova výkonu, jdou kritici i diváci do kolen. Herec ztvárnil hlavní roli po 10 letech a návrat k filmu se mu tedy opravdu povedl.

Poté, co s ním objedou filmové festivaly, se drama The Whale dostane na plátna kin 9. prosince, na kdy byla stanovena jeho celosvětová premiéra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám