Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) se rozhodla zastavit čas. Ačkoliv maminka roční dcery Claudie nikdy v minulosti nepodstoupila žádnou plastickou operaci a nebyla ani na botoxu, nyní už se zákrokům, které zametou s vráskami, nebrání. Klidně si nechá píchat jehly do obličeje. A rozhodně ne málo!

Kristelová si do obličeje nechala aplikovat nový revoluční implantát složený z polymetakrylátu a nosného gelu, který způsobí tvorbu vlastního kolagenu v místě aplikace. Ten odstraní rýhy a vrásky. Za tím účelem vyhledala odbornici na slovo vzatou, MUDr. Ivanu Němečkovou, která má svou lékařskou praxi ve španělské Seville a na pražském Smíchově loni v létě otevřela luxusní kliniku estetické medicíny.

„Obličej a tělo mě živí, a proto jsem dlouho zvažovala, zda mám estetický zákrok podstoupit. Nakonec jsem se rozhodla a nyní jsem štastná, že jsem paní doktorku Ivanu Němečkovou, která je kapacitou ve svém oboru, vyhledala," vysvětluje Kristelová, která si nechala implantátem vyhladit vrásky okolo očí a rtů.

„Musím říct, že jsem touto estetickou metodou nadšená. Aplikace není bolestivá a jen pár hodin po zákroku jsem mohla mezi lidi, aniž by si někdo mohl všimnout, že jsem si byla právě nechat vyhladit vrásky,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám