Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dovolenou v exotice se Patricie Pagáčová (35) těšila několik měsíců. Za teplem odletěla herečka s manželem i malou dcerkou Bibi a cílem jejich cesty se stal ostrov Zanzibar. Několikahodinový let má celá rodina úspěšně za sebou a nyní už si užívají slunce a koupání v moři.

„Naplánovala jsem si to už někdy v březnu, právě proto, aby to klaplo,“ svěřila se Super.cz herečka před odletem. Nyní už si užívá teplo, blankytně modrou vodu a slunění na pláži. Z dovolené fanouškům poslala také pozdrav a rovnou se pochlubila postavou v plavkách. Ve fialovém modelu s bílými puntíky dokázala, že je i jako maminka ve formě.

Na dovolenou se herečka těšila, největší strach však měla z toho, jak bude cestování zvládat malá Bibiana. „Samozřejmě nerada bych byla taková ta matka s tím řvoucím dítětem po celou dobu letu, ale asi to úplně neovlivním,“ prozradila Patricie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám