Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Po Češkách Evě Herzigové (51), Karolíně Kurkové (40) nebo Daniele Peštové (53) máme i želízko v ohni v podobě muže. Český model Tomáš Školoudík dobyl svět a zařadil se po bok nejúspěšnějších světových modelů. Vydělává milióny dolarů, nafotil desítky světových kampaní.

Tou poslední je světová kampaň pro Armani, kterou před ním fotily jen světové hvězdy jako David Beckham (48). Nyní je hvězdou prestižní zakázky český model.

Co stojí za úspěchem Školoudíka? "Trpělivost, dobrý management… Od doby poslední kampaně jsem na sobě nepřestal pracovat, udržoval jsem kontakty a byl pozitivní," říká sympatický Tomáš, který má za sebou světové kampaně pro Veru Wang, Calvina Kleina, GAS nebo Dolce Gabbana.

A klidně se obuje i do svého předchůdce Davida Beckhama, který nyní září v kampani na svou vlastní kolekci pánského spodního prádla.

"Myslím, že David je pěknej chlap a určitě přitáhne ke značce spoustu lidí, ale po pravdě řečeno, fotky se mi moc nelíbí. A David taky býval v lepší kondici, nebo to tak aspoň v kampani pro Armaniho vypadalo. Přesto, že pořád vypadá lépe než 99 % mužů v jeho věku, už to není žádný hit," říká drsně sebevědomý Školoudík, který je momentálně nezadaný.

Takže dámy, máte šanci. "Mám pár kamarádek, ke kterým chovám úctu. Ale do vztahu se mi nechce. Pár vztahů jsem teď zkusil a není to pro mě – život by neměl sklouznout do vyčítání, že jdeš domů pozdě, žes něco neudělal nebo že kouříš trávu. A k tomu moje vztahy vždycky sklouzly. Bude mi trvat dlouho, než do nějakého zase spadnu," dodal.

Reklama

Další články

Načítám