Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už více než čtyři roky je podle svých slov čistý a zároveň je vděčný, že u filmu dostal druhou šanci. Edward Furlong (45), z nějž se ve třinácti letech stala přes noc hvězda díky roli Johna Connora v Terminátorovi 2: Dnu zúčtování vedle Arnolda Schwarzeneggera, se na veřejnosti příliš neobjevuje. Nyní jej ale fotografové objevili v ulicích Manhattanu, jak si dává odpolední kávu v restauraci Prima.

Není pochyb, že se Edward snaží vyžehlit dřívější chyby a začal žít daleko způsobněji. Dřív totiž k jeho životnímu stylu patřil kokain, pervitin, heroin, marihuana i alkohol. Závislost jej dokonce připravila o zuby, chrup si ale letos v létě nechal udělat nový. Několikrát byl dokonce zatčen a za domácí násilí strávil dva měsíce ve vězení.

Jak je vidět, i šatník napravený Furlong, známý mimo jiné také z Kultu hákového kříže, od základů změnil. I v košili s kravatou a obleku je však na herci jeho divoká minulost přeci jen znát. Kruhů pod očima a odulé tváře se po tolika prohýřených letech zbavuje jen těžko…

Reklama

Další články

Načítám