Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a frontman skupiny Olympic Petr Janda (81) letos slaví velké jubileum. Pracovně je neustále v jednom kole a vedle svých 80. narozenin slaví také s kapelou 60 let existence. A na divadelních prknech bude mít brzy premiéru nový hitmuzikál z písní Olympiku Okno mé lásky, na jehož zkoušce jsme zpěváka potkali.

„Chodím sem a jsem vždy překvapený, jak je to pěkné. Mám z toho obrovskou radost. Ani jsem netušil, že bych se mohl dožít takhle pěkného muzikálu,“ svěřil se Super.cz Petr Janda, který koncertuje takřka ob den.

Na odpočinek mu příliš času nezbývá, to však zpěvákovi nevadí. „S odpočinkem to mám trochu jinak, nejvíce si odpočinu, když brnkám na kytaru nebo když něco skládám, to mě hrozně baví. Dokonce mě baví i koncert, to je také pro mě odpočinek. Nemám rád administrativní věci jako platit účty a brát telefony, ale muzika mě baví, při ní si odpočinu nejlíp,“ svěřil se Janda.

Rodinu ale o dovolenou neochudí. „Jedeme na týden do teplých krajin. Mezi námi, já bych nejel. Ale děti mají volno ve škole, tak jsem se uvolil, že pojedu s nimi. Tak si beru knížky a budu si tam na pláži číst a holky budou chodit po zábavních parcích. Já bych to klidně vynechal,“ prozradil Janda.

Co se cestování týče, nejraději létá na oblíbenou Floridu. „V únoru jezdíme na Floridu, tam to mám rád. Je tam úžasná česká komunita, na každém rohu je známý. Je tam úžasné počasí a jsem tam zvyklý,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám